2 Aralık 2011 Cuma

Blogu Okuyacaklar'a

Değerli insanlar;

Burdaki ''değerli'' o günlük boktan hayatınızda  dilekçe yazarken maruz kaldığınız o ikiyüzlü değerli değil, karıştırmayasınız. Üstteki ''değerli'' saf, sözcük anlamındaki değerlidir. Değerlisiniz çünkü şu an burayı okuyorsunuz, değerlisiniz çünkü burada benim fikirlerimi paylaşıyorsunuz. Ha bir de sadece benim için değerlisiniz şu an yoksa kimsenin sizi sikine taktığı yok, haberiniz ola. 

Saat şu anda 04:03ü gösteriyor ben bunları yazarken. ''Sosyal medya'' diye siktiriboktan bir kelimeyle herkesin diline pelesenk olmuş 2000'li yıllarda kız mesenesi diye yana yana dolaştığımız ''internet''in ikiyüzlülüğüne dayanamayarak gecenin bu vakti blog açmaya kalkmış insan acizinin yazılarını okuyacaksınız.

Şimdi size soruyorum; bir insan para, şan şöhret uğruna en fazla ne yapmayı göze alabilir? hani 1 milyon lira verseler götünü verir misin gibi. yapar mıydın cidden? dürüst ol. Bana değil kendine. düşünsene lan götünü verceksin baya bebek yağı sürüp sikiceler ama karşılığında 1 milyon lira alcaksın.

 üüüf ne para ama!!! 

Düşünmeye devam et. neler alabilirsin bu paraya? mesela kırmızı bir tommy hilfiger gömlek alabilirsin düşünmeden. mavi kot. timberland bot. iphone alırsın iphone 4 hem de!! dertsiz tasasız, taksitsiz. Büyük dev bir şirkette çalışırken her gün götünü siktire siktire ay sonunda verdikleri 2 bin liranın 10da 1ini iphone taksitine vermen gerekmeden. ah ah ne salağız, ne salaksınız. 

Aramızda o ar, namus, şeref, şan edebiyatı yapan insanlar var ya. bir etrafına bak gördün mü ne kadar çok olduklarını? hatta çok uzağa da gitme bir kendine bak, sen de yapıyosun bunları. ağzından hiç eksilmez bunlar. farkında bile değilsin ama söylerken çünkü bilinçaltında doğarken kazılmış bunlar. 

Ha işte ne dicem o insanlar. onlardan birini seçin, fazla düşünmeyin hepsi aynı zaten, garantisini veririm. çektin mi birini ona de ki; ''Sana 1 milyon lira veriyim şurdaki herife götünü siktir kimse bilmicek bunu aramızda kalcak'' önce duraklar, sen ısrar edersin ve kabul eder. Şimdii gelelim bunun pskoanalizine bu adam bilinçaltında yer etmiş olan arla namusla bu teklifi ilk duyduğunda gözleri açılır, siktir lan der küfreder kızar döver hatta çünkü bilinçaltındakiler refleksle yaptırır bunları. Sen ısrar ettikçe aklına tommy gömlekler, timberland botlar audi a3ler, oteller, tatiller gelir, yumuşar. Ama kimsenin haberi  olmıcak lan düşünsene falan dersin bilinçaltını yoklarsın, bunu bilinçaltına bu şekilde kabul ettirsiniz, siktimin adamı zaten dünden razı kabul eder. etcektir çünkü o bir pavlovun köpeği. hepimiz öyleyiz. 

Konuyu toplayacak olursak da burda bu aciz insanı anlatıcam işte. internetle beraber iyice gün yüzüne çıkan o ACİZİYETİ. aciziz çünkü hepimiz küçük birer pazar olarak aciz olmaya zorlandık ve buna yenik düştük.

Lan bu adam vermiş siktirmiş götünü 1 milyon liraya gelmiş burda edebiyat parçalıyor diyosunuz di mi içinizden. demeyin lan salak mısınız. o parayı alsam burda işim ne amk kırmızı tommyi sırtıma atarım, mavi kotu geçiririm bacağıma giyerim timberland botumu iphone 4S'in dınt dınt dı dınt dınt dırırıdınt polifonik müziği eşliğinde audi a3üme biner karıya giderim. ahhahha ne kısır döngü! 

Yakaldın di mi mesajı. aferim lan salak değilsin o kadar da, ironin kralını yaptım sana parlak çocuk kıymetimi bil. behlül kaçar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder